Hurtigporte

Hurtigporte

Der er mange fordele ved hurtigporte

Den høje åbne- og lukkehastighed giver foruden øget brugerkomfort også et væsentligt bedre indeklima. Med enhurtigport begrænser man unødig træk og det er nemmere at fastholde den ønskede temperatur til stor fordel for både energiregnskabet og arbejdsmiljø.

Der ud over kan hurtigporten også leveres med termo dug, så vi også kan løse problemet i nedkølet rum.

Lindab hurtigport er en selvreparerende hurtig rulleport med fleksibel pvc port dug der er bygget om med fjeder i siderne for eventuelle vind problemer og er designet for anvendelse i alle typer installationer.

Den er udviklet med et selvreparerende system, som automatisk leder port dugen tilbage i føringsskinnen efter påkørsel. Dette sikrer en høj drift stabilitet, kombineret med lave driftsomkostninger.

Hurtigporten leveres i en lang række udgaver med forskellige muligheder og specifikationer.

”Plug and play” konceptet bidrager til nemmere og hurtigere montage. Standard karm og valseinddækning udføres galvaniseret i slidstærk og kraftig ramme. De kan udføres i rustfrit stål imod tillæg.

Vinduer
Vælg mellem flere vinduestyper: Ovale, rektangulære eller fullvision for optimalt lysindfald og komfort. Hurtigporten er certificeret og CE mærket efter EN-13241-1 normen.

Betjening
Port styring i metalhus med frekvensomformer og programmerbare parametre. Motor 1x230V, IP55 tæthedsklasse med kraftig motor.

Åbnehastighed op til 2,5 mtr/sek.

Dertil kan der monteres yderligere ekstra udstyr i form af radar, sløjfe i gulvet, håndsendere m.m

  • Tætsluttende port
  • Åbnehastighed 2,5 sekunder

Kontakt os 24/7

Vi står altid klar til at hjælpe!

Kontakt Pabst teknik